Persisk mat

Learn Persian Online!

Världens största svenska hemsida,  för dig som vill lära dig Persiska online!

Hundratals persiska meningar på svenska med fonetiskt uttal och ljud, Grammatik lektioner, fotoalbum, mer än 2000 foto från Iran och mycket mer bara på Learn-Persian.com.

Persiska (پارسی, Fārsī) tillhör den indoeuropeiska språkfamiljen och är ett språk som talas av totalt närmare 100 miljoner människor. Det är statsspråket i Iran och talas av mer än 80% av befolkningen i landet. Det talas även av en större del av befolkningen i Afghanistan, Uzbekistan, Qatar, Tadzjikistan och i irakiska och iranska Kurdistan samt i ganska stor utsträckning i USA (talas av närmare 700 000 amerikaner med iranskt ursprung), i Kanada och i Västeuropa (i till exempel Sverige talas det av omkring 100 000 personer).

Learn-Persian.com har vi försökt att erbjuda det enklaste och snabbaste sättet att lära sig persiska. Det finns hundratals ord och meningar på svenska som du enkelt och genom att klicka på en länk kan lyssna på hur dem sägs/uttalas på persiska.

99% av dagliga dialoger finns med på denna hemsida i olika kategorier, d.v.s. om du som är svensk kan lära dig allt som vi lagt upp på denna sida kan du förmodligen klara dig själv om du någon gång reser till Iran!

 

Google
Web www.learn-persian.com

Om oss | Kontakta oss | Användningsvillkor | Annonsera

Copyright © 2006 - 2018 Learn-Persian.com . All rights reserved. | Persiska.nu | Design & programming by Happy World.

Om Iran Bilder från Iran Om oss Kontakta oss Annonsera här! Svenska English Deutsch